Loom of fruit

Loom of Fruit d.o.o. je nova kompanija za proizvodnju stubova od prednapregnutog betona, nastala udruživanjem italijanske firme sa velikim iskustvom u sektoru industrijske prefabrikacije i srpske firme dokazanog renomea u sektoru proizvodnje betonskih konstrucija na lokalnom nivou.

 

Spoj intalijasnkog “Know-how” sa geografskim položajem srpske proizvodnje, garancija je prednosti u pogledu koštanja i terminima isporuke proizvoda za sve interesantnija tržista poput Rusije, Belorusije, Kazahstana, odnosno članica Zajednice nezanisnih država (ZND). Dakle, italijsnska tehnologija u srpskoj zemlji ima kao rezultat „MADE IN SERBIA“ , tj. žig koji dozvoljava anuliranje carine prema svim zemljama ZND-a.

 

Preduzeće se nalazi 100 km južno od Beograda, prestonice Srbije, na površini od 16000m2 sa proizvodnom halom od 4000m2. Fabrika se nalazi samo 40 km od grada Smedereva, koje je jedno od sedišta u pogledu logistike rečnog transporta, putem Dunava u velike luke Crnog mora.

 

NAJSAVREMENIJA OPREMA

Italijanska tehnologija nove generaciije


Proizvodnju sačinjavaju tri potpuno nezavisne linije, od kojih su dve sa dužinom od nešto više od 80m i treća dužine 15m u mogućnosti da proizvedu stubove dovoljne za pokrivanje približno 1000 ha na godišnjem nivou. Sve linije su opremljene sistemom grejanja za punu kontrolu sazrevanja betona u bilo kojim vremenskim uslovima. Kvalitet našeg proizvoda je rezultat pažljivo biranih sirovina za proizvodnju betona.

Beton:


Beton je sastavljen od repromaterijala koji su izabrani na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa istim i na osnovu dokazanog kvaliteta proizvoda renomiranih proizvođača istih. Spravljenje samog betona vrši se u našoj betonskoj bazi marke “SIMEM”, italijanskog proizvođača koji je jedan od lidera u tom sektoru na svetskom nivou.

Mehanizacija:


Čitav proizvodni proces počevši od faze raskalupljivanja stubova preko sečenja, pranja kalupa, pa sve do završne faze glačanja stubova i termičke obrade obavlja se pomoću mašina proizvedenih po italijanskoj tehnologiji.